-

Welkom op mijn website!
 

Ik heb een praktijk opgericht dat staat voor persoonlijke ondersteuning in zorgvragen en ontwikkelingen van ouders en hun kind. 

Het leven is namelijk speels en ingewikkeld tegelijkertijd. Levenservaring maakt dat we ieder een eigen pad volgen en keuzes maken om onszelf het inzicht te kunnen geven wat ons verder helpt naar de volgende stap. Met Babymassage en Tactiel Stimulering probeer ik voor zowel jong als oud een ontspanning te bereiken waarin er ruimte komt om samen te kijken naar de persoonlijke behoeften. Om hiermee inzicht in het eigen pad weer te kunnen herpakken of om tot een mooi ontspanningsmoment te komen!

Het is altijd prettig als er een fijne klik is tussen de docent/behandelaar en de cliënt. Om dat te kunnen bereiken, zal ik mezelf eens voorstellen:

Mijn naam is Marysia van Gestel geboren en getogen in een gezellig dorpje in Brabant, inmiddels wonende in Nijmegen. 
In 2007 ben ik als HBO-Verpleegkundige afgestudeerd aan de Hogeschool in Breda. In 2009 ben ik mezelf gaan specialiseren tot kinderverpleegkundige in het RadboudUMC en sinds 2012 werk ik met veel plezier als gediplomeerde Intensive Care Neonatologie verpleegkundige in het Amalia Kinderziekenhuis te Nijmegen.

Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in opleiding gegaan tot docent babymassage en verzorg ik sinds 2010 lessen bij ouders aan huis, zowel 'één op één' als in 'groepsverband'. Erg leuk om te doen!
Daarnaast ben ik sinds 2018 ook een ervaring rijker geworden in het herkennen van babygeluidjes middels de Dunstan Babytaal. Dit is een mooie toevoeging aan de babymassage lessen.
 
In 2013 ben ik in opleiding gegaan voor behandelaar Tactiel Stimulering. Met volle overtuiging ben ik hiermee aan de slag gegaan, verdieping gezocht en mezelf kunnen specialiseren in zuigeling tot en met het oudere kind. Sinds 2018 ben ik officieel: "Gecertificeerd expert op gebied van Tactiel Stimulering". Erg uitdagend en leuk!
 
Omdat ik op dit moment geen mogelijkheden heb om een praktijkruimte in eigen woning te creëren, kom ik bij mensen aan huis.

Naast mijn leuke uitdagende werkzaamheden, ben ik graag in de natuur te vinden. Lange wandelingen, mooie bossen en waterplassen hebben mijn interesse. Om vervolgens s'avonds te kunnen genieten op de dansvloer!
 
Verdere specifieke informatie over Babymassage en Tactiel Stimulering zijn elders op deze website te vinden. 
 
Veel leesplezier en hopelijk maken we binnenkort kennis met elkaar! Ik ben benieuwd wat "die ene aanraking" voor uw zoon of dochter betekenen kan?!
 
Liefs, Marysia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint